Om Älsk Nu Studio

"Älsk Nu är en hyllning till Norrland. Livsnjutet och den kreativa kraften som finns här. Det handlar om att våga göra det du vill, vara dig själv och om att det är coolt att vara snäll. Älsk Nu är kärlek, styrka och sårbarhet i nuet"

En designer, en visionär och en projektledare. Alla tre med driv för att skapa och bygga hållbara varumärken som känns bra i hjärtat. 2020 föddes en idé om att vi skulle kunna göra mer ihop, vi hade under många år samarbetat med Älsk Nu mössan. Linda designade och Lisa och My sålde den. 

Våren 2021 bestämde vi oss för att satsa på Älsk Nu 2.0. Från mössa till hel kollektion. Tanken med Älsk Nu var och är att bygga ett varumärke med produkter som varar över tid. Att flörta med det klassiska och gör det på vårt sätt. För oss är kopplingen till Norrland en röd tråd genom allt vi gör. För det var så allt började - I en lånad lägenhet på södermalm 2016 satt Linda vid köksbordet och längtade hem till Norrland. Den kvällen föddes Älsk Nu, en dialektal lek som handlar om att våga, att göra och om att vara i nuet.